23 oktober 2023

Mercedes-Benz dealers versterken Dealerglass

Almere, 23 oktober 2023Dealerglass verwelkomt de Mercedes-Benz dealers in haar netwerk.

Dealerglass heeft op 1 oktober een nieuwe mijlpaal bereikt door de Nederlandse vestigingen van Mercedes-Benz aan haar groeiende netwerk toe te voegen. Deze samenwerking betekent een nieuwe en opwindende stap, waarbij beide partijen de voordelen van deze samenwerking ten volle benutten. Deze aansluiting brengt Dealerglass tot een indrukwekkende prestatie: maar liefst 98% van alle automerken in Nederland is nu onderdeel van het Dealerglass-netwerk. 

Dealerglass versterkt de multi merk formule

Met de toetreding van de Mercedes- Benz dealers tot het Dealerglass-netwerk nadert Dealerglass snel de voltooiing van haar missie om een volledige merkendekking te bereiken. Hierdoor groeit het Dealerglass-franchisenetwerk tot meer dan 1100 deelnemende merkdealers, wat betekent dat nog meer automobilisten eenvoudig toegang hebben tot eersteklas ruitschadeherstel bij hun eigen vertrouwde merkdealer. Deze ontwikkeling benadrukt het groeiende succes van Dealerglass en de voordelen die het biedt aan zowel automerken als automobilisten in Nederland.

Dealerglass: “Wij zijn verheugd dat ook Mercedes-Benz dealers zich aansluiten. Berijders willen graag naar de eigen merkdealer voor ruitschadeherstel. De merkdealer is een vertrouwd adres, is goed bereikbaar en hij heeft de meest actuele kennis over de steeds complexere auto. Ons doel voor Dealerglass is uiteindelijk om alle merken aan te kunnen bieden. Met de aansluiting van de Mercedes-Benz dealers naderen we dit doel.”