*

*

Ster in voorruit repareren

Je merkdealer repareert het. Dealerglass regelt het.

Sterreparatie

Sterretje in je voorruit? Laat deze dan zo snel mogelijk repareren! Zo voorkom je dat de voorruit vervangen moet worden.

Bij plotselinge temperatuurverschillen of een flinke hobbel in de weg kan een sterretje uitscheuren tot een barst. Bij een barst in de ruit is vervanging altijd noodzakelijk. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent. Dat scheelt tijd en geld.

Vervanging voorkomen? Maak eenvoudig online een afspraak voor een sterreparatie bij Dealerglass.

Sterretje in je voorruit? Laat deze dan zo snel mogelijk repareren! Zo voorkom je dat de voorruit vervangen moet worden. Bij plotselinge temperatuurverschillen of een flinke hobbel in de weg kan een sterretje uitscheuren tot een barst. Bij een barst in de ruit is vervanging altijd noodzakelijk. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent. Dat scheelt tijd en geld.

Vervanging voorkomen? Maak eenvoudig online een afspraak voor een sterreparatie bij Dealerglass.

Sterreparatie: hoe werkt het?

Is het sterretje in je voorruit kleiner dan een 2 euromunt? En bevindt het zich niet in je gezichtsveld? Dan kunnen wij de ruit snel voor je repareren. Bij Dealerglass zorgen we ervoor dat de autoruit altijd gerepareerd wordt door een officiële merkdealer. Niemand kent je auto tenslotte beter dan hij.

 • Eerst wordt het sterretje schoongemaakt. Losse glasdeeltjes worden verwijderd.

 • Er wordt een vacuüm gecreëerd. Vervolgens wordt met hoge druk hars geïnjecteerd.

 • De ruit wordt op temperatuur gebracht voor de beste hechting van de hars.

 • De hars wordt vervolgens uitgehard met uv-licht.

 • De overtollige hars wordt verwijderd en de toplaag gepolijst. De ruit is weer als nieuw en je kunt weer veilig de weg op.

Sterreparatie door een officiële merkdealer

Bij Dealerglass wordt een sterretje in je ruit altijd gerepareerd door officiële merkdealers. Zij kennen je auto tenslotte het best. Ruitreparatie wordt gedaan door ervaren monteurs die door de fabrikant van je eigen automerk zijn opgeleid.

Bij Dealerglass wordt de voorruit altijd vervangen door een officiële merkdealer. Zij kennen je auto en automerk het best! Bovendien werken zij uitsluitend met merkoriginele ruiten en materialen. Het vervangen van de voorruit wordt gedaan door ervaren monteurs die door de fabrikant van je automerk zijn opgeleid.

Kosten sterreparatie

Ben je verzekerd tegen ruitschade? Dan kost een sterreparatie meestal niets. Dealerglass werkt samen met verzekerings- en leasemaatschappijen en regelt de afwikkeling van A tot Z. Geen papieren rompslomp en telefoontjes. Je kunt gewoon weer snel en zorgeloos de weg op.

Verzekering

Je hoeft zelf niets te regelen met je verzekering of leasemaatschappij, wij regelen alles van A tot Z.  Het enige wat jij hoeft te doen, is online een afspraak maken.

Kosten

Als je verzekerd bent tegen ruitschade is reparatie meestal gratis. Als de ruit vervangen moet worden, dan betaal je alleen je eigen risico. Heb je geen eigen risico? Dan hoef je niets bij te betalen.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak om je autoruit te laten repareren of vervangen. Wij zorgen dat je snel bij je eigen merkdealer terecht kunt of bij een merkdealer naar keuze.

 • Reparatie door je officiële merkdealer

 • Herstel met originele merkonderdelen en volgens fabrikantvoorschrift

 • Wij regelen alles met je verzekering

 • Reparatie door je officiële merkdealer

 • Herstel met originele merkonderdelen en volgens fabrikantvoorschrift

 • Wij regelen alles met je verzekering