*

*

Zijruit vervangen

Je merkdealer repareert het. Dealerglass regelt het.

Zijruit vervangen bij Dealerglass

Heb je ruitschade aan de zijruit? Dan moet deze altijd vervangen worden. Zijruiten van auto’s zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Voor veiligheidsredenen versplintert dat glas direct in duizenden stukjes bij een beschadiging. Dat komt omdat die duizenden stukjes glas minder schade toebrengen aan de inzittenden dan grote stukken glas.

Moet de zijruit van je auto worden vervangen? Maak dan eenvoudig online een afspraak. Wij zorgen ervoor dat je snel weer veilig de weg op kunt.

Is de zijruit van je auto kapot? Dan moet deze direct vervangen worden. Zijruiten zijn namelijk gemaakt van gehard glas, dat direct versplintert bij een beschadiging.

Maak eenvoudig online een afspraak. Wij zorgen dat je snel weer veilig de weg op kunt.

Zijruit vervangen: hoe werkt het?

Een beschadigde zijruit vervangen gebeurt in 3 stappen.

  • De eerste stap is het verwijderen van de glassplinters uit de auto en het deurpaneel.

  • De tweede stap is het monteren van de nieuwe zijruit. Dit gebeurt door een professionele monteur van een merkdealergarage.

  • Wanneer de nieuwe zijruit stevig op zijn plek zit, worden de deurpanelen van het portier teruggeplaatst.

Waarom je zijruit laten vervangen door Dealerglass?

De zijruit van je auto vervangen wordt gedaan door een officiële merkdealer bij jou in de buurt. Dat komt goed uit, want er is altijd een merkdealer bij jou in de buurt. Je hoeft zelf niets te regelen! Dealerglass regelt alles van A tot Z met je verzekering of leasemaatschappij.

Vervangen zijruit auto door een officiële merkdealer

Bij Dealerglass wordt je zijruit altijd vervangen door officiële merkdealers. Wie kent je auto tenslotte beter? Bovendien werken zij uitsluitend met originele ruiten en materialen. Een zijruit vervangen wordt gedaan door ervaren monteurs die door de fabrikant van je eigen automerk zijn opgeleid.

Bij Dealerglass wordt je voorruit altijd vervangen door een officiële merkdealer. Zij kennen je auto en automerk het best! Bovendien werken zij uitsluitend met merkoriginele ruiten en materialen. Het vervangen van de voorruit wordt gedaan door ervaren monteurs die door de fabrikant van je automerk zijn opgeleid.

Zijruit vervangen

Hoe lang duurt een zijruit vervangen?
Het vervangen van de zijruit duurt ongeveer 1,5 uur. Je kunt hiervoor bij de officiële merkdealer terecht, die vakkundig te werk gaat.

Kosten vervangen auto zijruit
Ben je verzekerd tegen ruitschade? Ook bij het vervangen van de zijruit van de auto betaal je dan vaak alleen je eigen risico. Ben je echter niet verzekerd tegen ruitschade? Bij Dealerglass laten we je altijd vooraf weten wat de kosten zijn. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Verzekering

Je hoeft zelf niets te regelen met je verzekering of leasemaatschappij, wij regelen alles van A tot Z.  Het enige wat jij hoeft te doen, is online een afspraak maken.

Kosten

Als je verzekerd bent tegen ruitschade is reparatie meestal gratis. Als de ruit vervangen moet worden, dan betaal je alleen je eigen risico. Heb je geen eigen risico? Dan hoef je niets bij te betalen.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak om je autoruit te laten repareren of vervangen. Wij zorgen dat je snel bij je eigen merkdealer terecht kunt of bij een merkdealer naar keuze.

  • Reparatie door je officiële merkdealer

  • Herstel met originele merkonderdelen en volgens fabrikantvoorschrift

  • Wij regelen alles met je verzekering

  • Reparatie door je officiële merkdealer

  • Herstel met originele merkonderdelen en volgens fabrikantvoorschrift

  • Wij regelen alles met je verzekering