*

*

Aangesloten merken

Meer dan duizend aangesloten merkdealers.

Altijd één bij jou in de buurt.

Bij Dealerglass geloven we dat origineel altijd beter is. Daarom wordt jouw autoruit gerepareerd of vervangen door je vertrouwde merkdealer. Die kent je auto als geen ander en werkt bovendien volgens fabrieksspecificatie en met originele merkonderdelen. Bij vervanging van de ruit worden de veiligheidssystemen meteen gekalibreerd. Dat is de zekerheid van ruitschadeherstel via Dealerglass.

Meer dan 95% van de automerken is al aangesloten bij Dealerglass. Wij zijn er trots op dat deze merken de voordelen van Dealerglass zien. Vind je je automerk hieronder nog niet terug? Het Dealerglass netwerk groeit dagelijks: ons doel is dat iedere autobezitter door heel Nederland terecht kan bij zijn eigen merkdealer voor autoruitschadeherstel.

Abarth
Alfa Romeo
Audi
BMW
Citroën
Dacia
DS Automobiles
Fiat
Fiat Professional
Ford
Hyundai
Jeep
Kia
Lexus
Mazda
Mercedes-Benz
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Polestar
Renault
Seat
Skoda
Smart
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volkswagen
Volvo

Verzekering

Je hoeft zelf niets te regelen met je verzekering of leasemaatschappij, wij regelen alles van A tot Z.  Het enige wat jij hoeft te doen, is online een afspraak maken.

Kosten

Als je verzekerd bent tegen ruitschade is reparatie meestal gratis. Als de ruit vervangen moet worden, dan betaal je alleen je eigen risico. Heb je geen eigen risico? Dan hoef je niets bij te betalen.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak om je autoruit te laten repareren of vervangen. Wij zorgen dat je snel bij je eigen merkdealer terecht kunt of bij een merkdealer naar keuze.

  • Reparatie door je officiële merkdealer

  • Herstel met originele merkonderdelen en volgens fabrikantvoorschrift

  • Wij regelen alles met je verzekering

  • Reparatie door je officiële merkdealer

  • Herstel met originele merkonderdelen en volgens fabrikantvoorschrift

  • Wij regelen alles met je verzekering