14 juli 2022

Dealerglass sluit ook BMW en MINI aan en mooie groeicijfers zichtbaar

Almere, 14 juli 2022Dealerglass verwelkomt de BMW en MINI dealerorganisatie. Per 1 juli sluiten zij aan bij Dealerglass. Hiermee komt de merkendekking van Dealerglass ruim boven de 95% en stijgt het aantal deelnemende dealers naar 1200.

Forse groei Dealerglass

We zien dat het aantal Dealerglass ruitschadeclaims per maand toeneemt. Dat is het resultaat van hard werken door Dealerglass en haar franchisenemers, waardoor we bij een aantal opdrachtgevers een flinke toename van het aantal claims zien. Hierdoor scoren we een overall groei in Dealerglass ruitschadeclaims van 20% in de maand juni.

Dat geeft vertrouwen voor een verdere groei van het aantal claims voor de rest van het jaar, aangezien onze inspanningen op dit gebied onverminderd doorgaan, met o.a. extra service marketing campagnes en ons dealerprogramma waarmee dealers actief met ruitschadeherstel aan de slag gaan.