22 maart 2022

Merkdekking Dealerglass naar 95%

Almere, 22 maart 2022 – Ook Ford, Kia, Mazda en Nissan sluiten aan bij Dealerglass. Het Dealerglass franchisenetwerk groeit hiermee naar meer dan 1200 deelnemende merkdealers en een merkdekking van 95%. Nu bijna alle automerken zich bij Dealerglass hebben aangesloten, kan nagenoeg heel autorijdend Nederland bij zijn vertrouwde merkdealer terecht voor ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen. 

Meer dan 60% van de verzekeraars aangesloten

Ook is inmiddels meer dan 60% van de verzekeraars aangesloten bij Dealerglass. Dealerglass heeft de ambitie om het aantal aangesloten verzekeraars in 2022 verder uit te breiden naar meer dan 80%. Gezien de merkdekking van 95% verwacht Dealerglass daarnaast meerdere top 10-leasemaatschappijen te kunnen contracteren.