7 december 2021

Dealerglass sluit ook Stellantis aan

Almere, 7 december 2021Met Stellantis haakt opnieuw een grote automotive speler aan bij de ruitschadeherstelformule van Dealerglass. Dealerglass is met het aansluiten van de merken Peugeot, Opel, Fiat (Professional), Citroën, Jeep, Chrysler, Alfa Romeo, DS Automobiles, Abarth en Lancia weer een stap dichter bij het bereiken van volledige merkdekking. Het Dealerglass franchisenetwerk groeit hiermee naar meer dan 1100 deelnemende merkdealers. Zo kunnen nog meer autorijders gemakkelijk bij de eigen merkdealer terecht voor ruitschadeherstel.

Hard op weg naar multimerk formule

Oprichters  Bart  Janssen  en  Erwin  Arends  van  Dealerglass: “Wij zijn er trots op dat Stellantis en haar dealers de voordelen zien van een samenwerking met Dealerglass. Berijders willen graag naar de eigen merkdealer voor ruitschadeherstel. De merkdealer is een vertrouwd adres, is goed bereikbaar en hij heeft de meest actuele kennis over de steeds complexere auto. Ons doel voor Dealerglass is uiteindelijk om een volledige merkdekking te realiseren. We zijn daarvoor in gesprek met nog een aantal mooie automerken en wij verwachten dit doel begin 2022 te bereiken”.