29 april 2021

Dealerglass breidt netwerk verder uit

Almere, 29 april 2021Na een vliegende start in maart 2021 met aansluiting van de merken Toyota, Lexus, Renault en Dacia verbinden nu ook Hyundai, Suzuki, Volvo en Polestar zich aan Dealerglass. Dealerglass verenigt hiermee in korte tijd belangrijke automotive spelers uit de Nederlandse markt in haar ruitschadeherstelformule voor merkdealers.

Landelijke speler

Oprichters Bart Janssen en Erwin Arends: “Wij zijn trots dat al zoveel mooie automerken zich bij onze franchiseformule hebben aangesloten. Maar we zijn er nog niet. De kracht van Dealerglass is dat alle automerken vertegenwoordigd worden zodat er een nieuwe landelijke speler ontstaat. Daar werken wij hard aan.”

Hyundai en Dealerglass

Een van de merken die per 1 mei 2021 aansluit, is Hyundai. Theo Eitjes, After Sales directeur: De auto van nu is uitgerust met rijhulptechnologie die verwerkt is in de ruiten van de auto. Het is daarom essentieel voor veiligheid en garantie dat autoruiten vervangen of hersteld worden volgens fabrieksvoorschrift en met merkoriginele onderdelen. Alleen de merkdealer heeft deze kennis, onderdelen en fabrieksopgeleide mensen in huis. Door de afspraken die Dealerglass heeft met lease- en verzekeringsmaatschappijen kan de Hyundai-rijder bij zijn vertrouwde merkdealer terecht voor ruitschadeherstel volgens alle veiligheidseisen. Een logische stap dus voor Hyundai om samen te werken met Dealerglass.”