2 maart 2021

Nieuwkomer Dealerglass verenigt merkdealers op het gebied van ruitschadeherstel

Almere, 2 maart 2021 – De allereerste franchiseformule voor merkdealers op het gebied van ruitschadeherstel is een feit. Alle merkdealers kunnen zich bij Dealerglass aansluiten, zodat berijders van met Dealerglass samenwerkende lease- en verzekeringmaatschappijen, in het hele land terecht kunnen voor merkorigineel ruitschadeherstel bij de dealer.

Meer keuze voor de berijder

Oprichters Bart Janssen en Erwin Arends zijn verheugd om naar buiten te kunnen treden met Dealerglass. Janssen: “Berijders willen graag naar de dealer voor ruitschadeherstel. Dit is vaak een vertrouwd adres, goed bereikbaar en de dealer heeft de meest actuele kennis over de steeds complexere auto. Zeker met de geavanceerde veiligheidssystemen van nu is het essentieel de juiste know-how in huis te hebben. Dankzij de afspraken die Dealerglass maakt en zal maken met lease- en verzekeringsmaatschappijen, kan de berijder nu bij zijn eigen merkdealer terecht voor een vakkundige reparatie met originele onderdelen.”

Alle merken

Toyota, Lexus, Renault en Dacia zijn de eerste 4 merken die zich officieel aansluiten bij Dealerglass. Dealerglass voert op dit moment afrondende gesprekken met nog 8 nieuwe merken, die zij op korte termijn mag verwelkomen. Arends: “De kracht van Dealerglass is dat alle merken vertegenwoordigd worden, waarmee er een nieuwe landelijke speler voor ruitschadeherstel ontstaat. Hierbinnen richt iedere merkdealer zich op herstel van ruitschade van zijn eigen merk”. De verwachting is dat op niet al te lange termijn alle merken binnen Dealerglass vertegenwoordigd worden.

Nieuwe lease- en verzekeringsmaatschappijen

Dealerglass werkt vanaf de officiële start per 1 maart 2021 voor een aantal grote lease- en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast is Dealerglass met meerdere lease- en verzekeringsmaatschappijen in gesprek met als doel tot een samenwerking te komen.