*

Reparatie

Maak direct online een afspraak.

*

Reparatie

Maak direct online een afspraak.

Sterreparatie

Een sterretje in je ruit? Vervelend! Het is belangrijk dat je je ruit op tijd laat repareren. Zo voorkom je grotere schade en gevaarlijke situaties. Wij kunnen de autoruit in veel gevallen repareren. Is het sterretje een barst geworden? Dan zullen wij de ruit moeten vervangen.

Bij Dealerglass wordt het herstellen van de ruit áltijd gedaan door een officiële merkdealer én met originele materialen.

Snel en meestal gratis
Ben je verzekerd tegen ruitschade? Dan kost een sterreparatie meestal niets!

Voorkom vervanging!
Maak eenvoudig online een afspraak voor een sterreparatie.

Autoruit vervangen

Is de schade aan je autoruit te groot om te kunnen repareren? Dan zullen wij de ruit moeten vervangen. Bij Dealerglass zorgen we ervoor dat de vervanging van de ruit (en de eventuele kalibratie van de veiligheidssystemen in de voorruit) altijd gedaan wordt door een officiële merkdealer. Zo ben je verzekerd van het beste, betrouwbaarste en meest veilige resultaat!

Bij Dealerglass kun je terecht voor:

Ben je verzekerd tegen ruitschade? Dan betaal je bij vervanging van de autoruit meestal alleen het eigen risico. Hoe hoog het eigen risico is, hangt af van de voorwaarden in de verzekeringspolis.

*

Dealerglass regelt alles met je verzekeraar!

Dealerglass werkt samen met verzekerings- en leasemaatschappijen en regelt de afwikkeling van A tot Z.
Zo kun je snel en zorgeloos weer de weg op.

Verzekering

Je hoeft zelf niets te regelen met je verzekering of leasemaatschappij, wij regelen alles van A tot Z.  Het enige wat jij hoeft te doen, is online een afspraak maken.

Kosten

Als je verzekerd bent tegen ruitschade is reparatie meestal gratis. Als de ruit vervangen moet worden, dan betaal je alleen je eigen risico. Heb je geen eigen risico? Dan hoef je niets bij te betalen.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak om je autoruit te laten repareren of vervangen. Wij zorgen dat je snel bij je eigen merkdealer terecht kunt of bij een merkdealer naar keuze.

  • Reparatie door je officiële merkdealer

  • Herstel met originele merkonderdelen en volgens fabrikantvoorschrift

  • Wij regelen alles met je verzekering

  • Reparatie door je officiële merkdealer

  • Herstel met originele merkonderdelen en volgens fabrikantvoorschrift

  • Wij regelen alles met je verzekering